BURSA / BÜYÜKORHAN - Kınık Ortaokulu

Eyl

2021-2022 Eğitim öğretim yılının ülkemize,milletimize, tüm eğitim çalışanlarına,öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz

Ağu

8. Sınıf öğrencilerimizden Büşra GÜLTEKİN LGS sınavında Büyükorhan ilçemizde birinci olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Dereceye giren öğrencimiz yaptığı tercihler sonucunda Bursa/Osmangazi Anadolu Kız Lisesine gitmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi ve öğrencimize yılmadan emek veren öğretmenlerimizi , ailesini tebrik ediyoruz.

Şbt

İlçe Milii Eğitim Şube Müdürümüz Ercan GÜMÜŞ 18.02.2021 tarihinde okulumuzu ziyarette bulundu.Okulumuzda Yüz yüze eğitimin başlamasını ve okulumuzdaki covid-19 tedbirlerini yerinde inceledi.Okulumuzu ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

İlçemiz Kaymakamı Kadir KILIÇ 18.02.2021 tarihinde okulumuzu ziyarette bulundu.Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyip Okul Müdürümüz Mehmet Salih EREK'ten bilgi aldı.Okulumuza ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.