BURSA / BÜYÜKORHAN - Kınık Ortaokulu

Mrt

lçemiz Kaymakamı Kadir KILIÇ 28.02.2022 tarihinde okulumuzu ziyarette bulundu.Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyip Okul Müdürümüz Mehmet Salih EREK'ten bilgi aldı.8.Sınıf öğrencilerimize test kitapları hediye ettiler.Okulumuza ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

''Dağder'' Yönetim Kurulu Başkanvekili Aydın ÖZDEMİR ve Şenol ÖZDEMİR'e Okulumuza Yaptıkları Kitap Bağışı ve Deneme Sınavları Yardımı için Teşekkür ediyoruz.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı pandemi tedbirlerine uygun olarak  yapıldı.

Ock

2021 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KARNELERİ DAĞITILDI.  ÖĞRENCİLERİMİZE  İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile pizza günü etkinliğimiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı pandemi tedbirlerine uygun olarak okul bahçemizde yapıldı.

Eyl